Share Button

Aktieraketer.se har som syfte att belysa aktier med raketpotential. Det kan vara allt från direkta avgångar, medeldistansraketer samt aktier man med fördel kan äga ett bra tag. Bloggen upplyser även läsare om olika placeringsstrategier och annan intressant fakta kring aktiemarknaden som helhet, både nationellt samt internationellt. För att läsarna kontinuerligt ska få ta del av nya, intressanta raketaktier och annan intressant information bjuder vi nu in en eller flera personer med ett brinnande intresse för aktier att få skriva inne på Aktieraketer.se.

De få krav som ställs är att du gör grundliga analyser, är insatt i aktiemarknaden samt har god kunskap kring hur man gör en korrekt värdering av ett bolag. Du ska dessutom kunna skriva minst ett blogginlägg i veckan. Samlar man på sig läsare som följer ens tankar kring aktier och uppskattar de analyser som görs måste man ha kontinuitet i flödet helt enkelt för att inte intresset ska svalna.

Känns detta rätt och spännande? Skriv ner ett blogginlägg och skicka det till oss så får du feedback!

 [contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Blogginlägg’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

  1. Vi ser fram emot att få tips om nya potentiella aktieraketer eller svara på eventuella frågor!